Lanterna kemping

A Lanterna kemping büszke arra, hogy Európa egyik legjobb kempingje. A háromcsillagos kemping az Isztriai félszigeten fekszik Tar (Novigrad és Porec között) közelében. A Lanterna elnyerte az ADAC “Legmagasabb Színvonal” díját, a Superplatz/Red Board díjat és számos egyéb kitűnő minősítést is szerzett.

Fenyő- és tölgyfaerdők között fekve a Lanterna kemping kiváló példája a természetes állapotában megőrzött mediterrán környezetnek. 3 km hosszú partvonalát számos aprókavicsos strand tarkítja. 9000 fős befogadóképességével a Lanterna kemping a legnagyobb és legjobb színvonalú kemping az Isztrián. A szálláslehetőségek széles skálája áll a vendégek rendelkezésére, mint a mobilházak, a sátrazás és a lakóautók. Az exkluzív “Mega Luxus” létesítmény több mint 200 m2-en terül el, barbecue sütő, aprókavicsos strand és magán napozók találhatók itt.

A kempingen belül két, hidromasszázsos medencét találunk, a napközbeni szórakozási lehetőséget a felnőttek számára tai chi, táncórák és nordic walking biztosítja. A gyerekek és a tinédzserek szintén számos szórakoztató program közül válogathatnak.

Cím: HR-52465 Tar, Lanterna 1
Telefon: +385 (0)52 465 010
Fax: +385 (0)52 423 073
E-mail:
camping@valamar.com
Web:
www.camping-adriatic.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük