Koversada Naturista Park

A valószínűleg Európában a legrégebbi nudista hagyományokkal rendelkező, háromcsillagos Koversada Nudista Park 2 km-re délre található Vrsar városától, az Isztria nyugati partjainál.

A Koversada kemping Európa legnagyobb kempingje. 5000 fő befogadására képes és egy közel 1 millió m2-es területen fekszik csendes környezetben, 1000 olajfa és más mediterrán növények koszorújában. A kemping egy híddal kapcsolódik egy kis szigethet, mely szintén a kemping területének része és a sátrazók számára van fenntartva. A szigetet a nudizmus bölcsőjének tartják.

Az 5 km hosszan elnyúló partvonalon sziklás és aprókavicsos strandok találhatók, a kempinghez két homokos strand tartozik kifejezetten gyerekeknek kialakítva, de a szórakoztató programsorozat keretén belül itt rendezik a Miss Koversada szépségversenyt és más műsorokat élőzenével.

Az aktív kikapcsolódási lehetőséget a tenisz, a kosárlabda, a futsal, a futball, kézilabda, strandröplabda és számos vízisport biztosítja.

A közeli Vrsar városához a kempingből közvetlen turista vonat közlekedik.

Cím: HR-52450 Vrsar, Petalon 1
Telefon: +385 (0)52 800 200
Fax: +385 (0)52 800 215
E-mail:
koversada-camp@maistra.hr
Web:
www.campingrovinjvrsar.com

3 hozzászólás Koversada Naturista Park

  1. viszloczki sándor

    szállást keresek 2 fő részére 08 17- 08 24 ig. a campingben

    6 máj 2013 - Reply
  2. Tamás

    Sziasztok. 10 napot töltöttuünk idén 2017-ben a családommal itt “Koversadan” a naturista kemping strandon nagyon jo és szuper volt, de sajnos ami a fenti reklám sorokban található az sajnos nem épp ugy van vagyis ami az aprokavicsos srandok? igen van kb 10 méternyi de csak annyi és kb ökölnyi méretü aprokavics találhato itt. Ami a homoskos kialakitott partok gyerekeknek? igen van eggy rész ami ki van alakitva de sajnos ott olyan mocskos a viz hogy az inkább vaddisznoknak valo mocsárnak számit sajnos. Ami még sajnos hozzáfüzendő hogy nagyon sok a fürdőruhás bámészkodó akit senki meg nem szóllit, nagyon sok biciglis pedig verseny páján képzelik magukat. Ami a rendezvényekkell kapcsolatos? Hát igen pont épp elkaptuk a “Miss Koversadat” na az ok volt de a többi napokon nem erössen találkoztunk rendezvényekkel vagyis ha igen azok az apro akármilyen programok azok nem nevezhetőek rendezvényeknek. Na még a tisztaság szempontjábol hááááát az nem nevezhető takaritásnak ami a szállokat illeti es ideje lenne felujitani oket mert rajuk fer.

    11 aug 2017 - Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük