Mareda kemping

Az Isztrián, 4 km-re Novigrad központjától található a Mareda kemping. A kemping egy tölgyerdőben fekszik, elérve a tenger partját, körülötte több hektárnyi szőlőültetvénnyel.

2400 fő részére biztosít szálláslehetőséget 60 mobilházzal, melyek közül 20 az átlagosnál szélesebb területen helyezkedik el és összefonódik a kemping központi, “Isztriai Falu” részével, ahol az Isztria hagyományos arcát ismerhetjük meg. Egy út vezet a mobilházakhoz, melyek mint egy igazi település, különböző szolgáltatásokat kínálnak, köztük grillezési lehetőséget és játszóteret.

Ezek az új mobilházak 32 m2-esek, 5 ember számára biztosítanak férőhelyet és fürdőszobával, két hálószobával, szatelites TV-vel, légkondícionálóval és teljesen felszerelt konyhával vannak ellátva.

Az általános szolgáltatások közül a Wi-Fi és a gyerekek számára a játszótér is rendelkezésre áll. A szabadidős és kikapcsolódási lehetőségek között megtaláljuk a strandröplabdát, a szörf oktatást, tenisz, minigolfot és a kerékpározást. A kemping közelében kisbolt és étterem található.

Cím: HR-52466 Novigrad, Škverska 8
Telefon: +385 (0)52 858 680
Fax: +385 (0)52 735 035
E-mail:
camping@laguna-novigrad.hr
Web:
www.camping-novigrad.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük