Zelena Laguna kemping

A Zelena Laguna kemping kb. 5 km-re délre fekszik Porec és 2 km-re Funtana városától. A négycsillagos Zelena Laguna kemping egy azonos nevű üdülőhelyen belül található, ahol a vezetés különösen nagy gondot fordít a természeti környezet megóvására. 180.000 m2-es területen, egy kis erdőben, apró szigetek koszorújában alakították ki a 2700 vendég befogadására alkalmas kempinget.

A kemping parcellái különböző méretűek, 60-110 m2-esek, a sziklás strandon napozóhelyeket alakítottak ki. A strand egy része nudisták számára van fenntartva.

A Zelena kemping a sportolási, szórakozási és gasztronómiai lehetőségek legszélesebb skáláját kínálja a turistáknak az Adrián. A vendégek számos versenyen vehetnek részt, strandröplabdában, strandfociban, asztaliteniszben, minigolfban próbálhatják ki magukat, reggelente pedig átmozgató programokat szerveznek a felnőttek számára. A legkisebbek a kemping mini klubjában, kreatív programokkal tölthetik kellemesen az időt. A vízicsúszda és a szabadtéri medence mellett búvárleckéket és lovaglóleckéket is vehetnek az érdeklődők. A kemping területén belül éttermek, bárok, grillek, ajándékbolt és élelmiszerbolt szolgálja a vendégek igényeit.

Cím: HR-52440 Poreč, Zelena Laguna
Telefon: +385 (0)52 410 102
Fax: +385 (0)52 451 044
E-mail:
reservations@lagunaporec.com
Web:
www.lagunaporec.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük