Diana kemping

Banjole faluban, kb. 5 km-re délre Pula városától található a Diana, egy kis kemping, 7000 m2-en, mely 200 vendégnek tud szállást biztosítani.

A családi vállalkozásként működő, háromcsillagos kemping sátrazóknak és lakóautóknak nyújt szálláslehetőséget. A Diana kempingben két szabadtéri medence áll a nyaralók rendelkezésére, melyek közül a kisebbet a gyermekek használhatják. A legkisebbek hintát és játszóteret is találnak a kemping területén. A sport- és szabadidős lehetőségek között a tenisz, az asztalitensz, a kosárlabda, a bocce (isztriai bowling) és a tollaslabda pálya is megtalálható.

A közeli szigeteket és a partvidéket a tulajdonosok által szervezett csónakos kirándulások során fedezhetik fel a nyaralók. A tulajok július elejétől kezdve mindennap saját maguk készítenek grillételeket és tengergyümölcseit a vendégek számára. Gyalog is könnyen bejárható távolságon belül két kisbolt és egy szupermarket, valamint pizzéria és halétterem várja a nyaralókat, akik számára külön parkoló is biztosított.

Banjole központja 500 m-es távolsában van, a tengerpart pedig 700 m-re található.

Cím: HR-52203 Pula / Banjole, Kaštanjež 100
Telefon: +385 (0)99 738 0313
E-mail:
kristijan.modrusan@gmail.com
Web:
www.camp-diana.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük