Park Umag kemping

Isztria legnagyobb kempingje a Park Umag. A négycsillagos park Isztria nyugati partján, mindössze 10 km-re fekszik a horvát-szlovén határtól.

A Park Umag, mely számos rangos díjat nyert az évek során, 8 km-re található Umag központjától, mely az Isztria egyik legfelkapottabb úticélja.

A kempingben egyszerre 6280 fő találhat szállást. A Park Umag kiterjedt és idilli természeti környezetben lett kialakítva, rendszeresen karbantartott, aprókavicsos és sziklás strandokkal és a szabadidős tevékenységek és szolgáltatások széles skálájával, melyeknek köszönhetően kitűnő választás a családi nyaralásokhoz. A luxus medencék vízesésekkel, várak és kalózhajók, a botanikus park őshonos növényekkel és az ökológiailag tudatos tereprendezés csak néhány a kemping pozitívumai közül.

A kempingben több bár, étterem, gyorsétterem, számos sportolási lehetőség a tenisztől és a strandröplabdától kezdve az extrém sportokig, mint a búvárkodás, áll a vendégek rendelkezésére. Napközben és este egyaránt számos program gondoskodik a kellemes kikapcsolódásról, melyeknek egy részét a tánc-teraszon tartják, valamint több klub várja a fiatalokat.

Cím: HR-52470 Umag, Karigador b.b
Telefon: +385 (0)52 725 040
Fax: +385 (0)52 725 053
E-mail:
camp.park.umag@istraturist.hr
Web:
www.istracamping.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük