Orsera kemping

A háromcsillagos Orsera kemping Vrsar városának külterületén található, Isztria nyugati partjainál. Horvátország egyik legjobb kempingje, melynek területét őshonos mediterrán növények borítják, 1704 vendég befogadására képes. A kemping parcelláinak egy része sík, egy része teraszos területen lett kialakítva. 900 m hosszú sziklás és aprókavicsos strandja egészen Vrsar kikötőjéig nyúlik el. A part mentén számos apró, sziklákkal koszorúzott öböl található.

Az Orsera kemping sport centrummal is rendelkezik, ahol a vendégek búvárleckéket vehetnek, a különböző sport- és szabadidős tevékenységek pedig júniustól szeptemberig folyamatosan gondoskodnak a nyaralók kikapcsolódásáról, beleértve a gyerekeket is.

A kempingtől kb. 500 m-re egy szoborpark található, mely a híres horvát művészről, Dusan Dzamonja-ról kapta a nevét, aki egyben a park alapítója is volt.

Cím: HR-52450 Vrsar, Sveti Martin 2/1
Telefon: +385(0)52 441 330
Fax: +385(0)52 441 010
E-mail:
camping@valamar.com
Web:
www.camping-adriatic.com

2 hozzászólás Orsera kemping

 1. Horváth erenc

  T. Cím!
  Szeretnék egy lakókocsit letelepíteni július 15-től (aztán minden évben szezonkezdettől a végéig) az Orsera kempingbe. Van erre lehetőség? Mennyibe kerül a parcelladíj július 15-től a szezon végéig és mennyibe egy egész szezonra?
  Milyen plusz költségek vannak?
  Milyen előírások vonatkoznak a lakókocsira?

  Tisztelettel:
  Horváth Ferenc

  12 febr 2013 - Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük