Maslinik kemping

A családilag működtetett kis kemping Punat városában található Krk-szigeten, 50 km-re a régió központjától, Rijekatól. A sziget könnyen megközelíthető, egy híd kapcsolja össze a szárazfölddel.

A kemping csak egy rövid sétányira van a legközelebbi strandtól (300 m). 30 parcelláján 90 vendéget tud fogadni, tökéletes szálláshely azoknak, akik pihentető, háborítatlan környezetet keresnek.

A parcellák füge- és olajfák árnyékában fekszenek, ezekről kapta a kemping a nevét is. Az olajbogyó feldolgozásának családi hagyománya van, ezért a vendégeket szívesen kalauzolják végig a kis olajüzemen.

A kempingben barbeque, ingyenes Wi-Fi, játszótér, hűtőszekrény és mosógép szolgálja a vendégek komfortját. Üdítőital- és kávéautomata szintén a nyaralók rendelkezésére áll. A szálláslehetőségek között két mobilház várja a kempingezőket teljesen felszerelve. Ezenkívül a sziget repülőteréről ingyenes transzfert biztosítanaka a kemping vendégei számára.

Punat központja egy rövid sétára található a kempingtől. Itt több étterem, bárok, üzletek és búváriskola is található. Punat nagy kikötőjében yacht- és vitorlásbérlésre is lehetőség van, valamint itt található Horvátország egyik legjobb vízisport központja, benne egy modern emelővel vízisíhez és wakeboardozáshoz. Egyike azon helyeknek, melyeket érdemes felkeresni, a kis Kosljun-sziget a ferences kolostorral, mely egy darabkáját őrzi a gazdag horvát kulturális örökségnek.

Cím: HR-51521 Punat, Nikole Tesle 1
Telefon: +385 (0)91 165 4445
E-mail:
zic.mirna@gmail.com
Web:
www.kamp-maslinik.hr

3 hozzászólás Maslinik kemping

 1. Azűcs-Buzási Ágota

  Tisztelt Cím

  3 gyermek és 2 felnőtt számára mennyibe kerülne egy napra a sátorhely autóbeállóval?
  Köszönööm

  29 jún 2014 - Reply
 2. Vinisné Albina

  Két felnőtt és a16 éves fiunk mennyibe kerül 3 nap 2 északa

  1 jún 2017 - Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük