Kovacine kemping

Számos minőségi díj birtokosa a Kovacine kemping, mely egy kis félszigeten fekszik Cres-szigetén, csupán néhány lépsényire Kovacine városától, ahonnan a nevét is kapta. A kempingben 750 szálláshely van, benne 200 kifejezetten naturistáknak van fenntartva.

Ez a háromcsillagos kemping olajfákkal és fenyőkkel övezve ideális a családok számára. Strandja vegyesen aprókavicsos és sziklás, elkülönített napozó részekkel. A kemping egy része a nudisták számára van kialakítva, akik a kizárólag számukra fenntartott strandot látogathatják.

A Kovacine kemping számtalan kikapcsolódási és szórakozási lehetőséget kínál a vendégek számára, mint játszótér a gyerekeknek, kirándulások, kerékpáros túrák, sportolási lehetőségek, búvárleckék és egyéb tevékenységek. Esténként hetente kétszer a strandon élőzenével gondoskodnak a nyaralók szórakoztatásáról grillezéssel egybekötve.

A kemping különlegessége, hogy kifejezetten hallássérültek számára is indítanak búvártanfolyamokat, valamint a kemping vezetősége különösen nagy figyelmet fordít a környezet megóvására, ehhez kapcsolódóan programokat szerveznek Cres és környéke természeti szépségének felfedezésére.

Cím: HR-51557 Cres, Melin I br. 20
Telefon: +385 (0)51 573 150
Fax: +385 (0)51 571 086
E-mail:
campkovacine@kovacine.com
Web:
www.camp-kovacine.com

Egy hozzászólás Kovacine kemping

  1. Azűcs-Buzási Ágota

    Tisztelt Cím!

    Július hónapban 3 gyerek és 2 felnőtt részére kocsibeállóval mennyibe kerülne egy napra a sátorhely?

    Köszönöm!

    29 jún 2014 - Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük