Bijela Uvala kemping

Az Isztriai félszigeten, 5 km-re Porec-től található a négycsillagos kemping, a Bijela Uvala, mely büszke tulajdonosa a rangos ADAC Yellow Board Díjnak, valamint Horvátország egyik legjobb kempingjeként is ismert.

A 450.000 m2-en elterülő kemping 6000 vendégnek biztosít férőhelyet mintegy 1200 parcellán, melyek többsége 70-110 m2-es, emellett mobil házakban is megszállhatnak itt a nyaralók.

A vendégek széleskörű szolgáltatásokat vehetnek igénybe és számos szabadidős tevékenység közül válogathatnak, mint a két úszómedence, az elkülönített füves, sziklás, betonozott és aprókavicsos strandok és egy további elkülönített terület a nudisták számára, táncparkett, éttermek, bárok, szuvenírboltok és szupermarket biztosítják a nyaralók minden igényének kielégítését.

A 4-12 év közötti gyermekek számára a kemping mini klubja számos lehetőséget kínál a kikapcsolódásra. Kreatív műhelyek, sportolási lehetőségek, szervezett csapatjátékok gondoskodnak a legkisebbek szórakoztatásáról. A felnőttek számára reggeli edzés és rengeteg sportverseny biztosítja az aktív kikapcsolódást, mint a röplabda, foci, asztalitenisz és minigolf.

Cím: HR-52440 Poreč , Zelena Laguna
Telefon: +385 (0)52 410 102
Fax: +385 (0)52 451 044
E-mail:
reservations@lagunaporec.com
Web:
www.lagunaporec.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük