Bi-Village kemping

Az Isztria legdélebbi pontján fekszik a háromcsillagos Bi Village kemping Fazana közelében, szemben a Brijuni Nemzeti Parkkal. Ez a legutolsó példája az Isztrián a nyitott típusú kempingeknek és a szálláslehetőségek számos fajtáját kínálja, mint apartmanok, bungalók, mobil házak, sátrak vagy lakókocsik. A kemping 4400 vendég befogadására képes, hozzátartozik az egy kilóméter hosszú, kiépített strand, mely felnőttek és gyermekek számára egyaránt ideális, valamint három szabadtéri, édesvízű medencével is rendelkezik.

Napközben a gyerekek, tinédzserek, felnőttek szórakoztatásáról különböző programok gondoskodnak. Azok is megtalálják itt számításaikat, akik szeretik az éttermek, pizzériák, bárok, cukrászdák hangulatát, melyek mind megtalálhatók a kemping területén belül. Sportruházatot és -felszereléseket, borokat árusító üzletek, masszázs, manikűr és pedikűr várja a nyaralókat.

A kemping vezetősége számára kiemelten fontos a természeti környezet védelme, ennek érdekében több mint 6000 növényt és több mint 8000 fát ültettek el a kemping területén, a strand pedig az utóbbi néhány évben folyamatosan elnyerte a Kék Zászló díjat.

Cím: HR-52212 Fažana, Dragonja 115
Telefon: +385 (0)52 300 300
Fax: +385 (0)52 380 711
E-mail:
info@bivillage.com
Web:
www.bivillage.com

Egy hozzászólás Bi-Village kemping

  1. Ajánlatkérés

    Ajánlatot szeretnék kérni szeptember első felére . Saját lakókocsival mennénk egy hétre.” 2 fő “

    24 jún 2014 - Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük