Valalta kemping

A négycsillagos Valalta kemping kb. 8 km-re Rovinj központjától található, a tenger mellett, a festői, 12 km hosszú természetvédelmi terület, a Lim-csatorna bejáratánál.

A kempinget kifejezetten a családos nudista kempingezők számára alakították ki, maximum 4000 fő elszállásolására alkalmas. 5 km hosszú partvonalán finomkavicsos strand található, a homokos strand pedig gyerekek számára van fenntartva.

Egy négycsillagos kempingtől elvárható minden minőségi szolgáltatás és színvonalas szálláslehetőség megtalálható a Valalta kempingben, mely jól felszerelt kikötővel, látványos, tengervizes úszómedencével, saját sörfőzdével és kizárólag nudisták számára szervezett, különleges kirándulásokkal várja a vendégeket.

A sport-, szabadidős és kikapcsolódási lehetőségek széles skálájában teniszpályák, strandröplabda pályák, röplabda bajnokságok, futball bajnokságok, úszóversenyek, úszóiskola, csónak és kerékpár kölcsönzés, bocce és minigolf szerepelnek. A gyerekek számára a kempingben kreatív foglalkozásokat tartanak. A kempingben a helyben főzött sört szolgálják fel, az éttermekben pedig autentikus isztriai specialitásokat, nemzeti és nemzetközi ételeket.

Cím: HR-52210 Rovinj, Cesta za Valaltu – Lim 7
Telefon: +385 (0)52 804 800
Fax: +385 (0)52 821 004
E-mail:
valalta@valalta.hr
Web:
www.valalta.hr

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük