Ulika nudista kemping

A négycsillagos Ulika nudista kemping korszerű kényelmi felszereléseket kínál vendégeinek. Egy 8 km hosszú félszigeten fekszik Porec-től északra, az Isztrián, többször elnyerte a Horvátország Egyik Legjobb Kempingje elismerést és különlegessége, hogy rengeteg tölgyfa borítja a területét.

A 3000 fő befogadására alkalmas kemping többsége 80-160 m2-es parcellákra van felosztva, melyek legtöbbjének öreg fák nyújtanak árnyékot és a háziállattal érkező vendégek egy elkülönített területen szállhatnak meg.

A kemping 2,5 km hosszú partvonalán kavicsos és köves strandok találhatók kialakított napozóhelyekke. A kempingben több étterem, grill, bárok, ajándékboltok és hírlapos standok, egy szupermarket és egy táncra is alkalmas terasz található.

Kikapcsolódásként a kempingben édesvízű medencék, tenisz, asztalitenisz, minigolf, kerékpár, szörf, csónak kölcsönzés és hajótúrák, strandröplabda áll a vendégek rendelkezésére. Kifejezetten gyermekek számára szervezett programok, kreatív foglalkozások és játékok, valamint esti rendezvények várják a nyaralókat.

Cím: HR-52440 Poreč, Červar
Telefon: +385 (0)52 410 102
Fax: +385 (0)52 451 044
E-mail:
reservations@lagunaporec.com
Web:
www.lagunaporec.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük