Trstenica kemping

A négycsillagos Trstenica kemping Orebic-ben, a Peljesac-félszigeten található, szemben a Korcula-szigeten fekvő Korcula várossal.

Az öreg fenyőfák jótékony árnyékában, Trstenica fő strandja mellett alakították ki a kempinget, mely egész évben nyitva van és összesen 90 vendéget képes elszállásolni. A kemping területe egy családi ház mellett található, melynek kertjében évszázados olajfák, mandula-, narancs- és citromfák állnak. Egy jellegzetes dalmát étterem, konoba is várja a vendégeket a régi kapitányi házban.

A kemping története régre nyúlik vissza, számos elismerést elnyert már színvonalának köszönhetően. Ez egy csendes, családbarát kemping, melyben 25-30 lakóautó fér el. A 963 m magas St. Ilija-hegy lábainál fekszik a kemping a Peljesac-félszigeten, mely rengeteg lehetőséget kínál hegyi túrákhoz, a Peljesac-csatorna pedig szörfözésre is alkalmas.

A vendégek felfedezhetik Korcula-szigetet az utasszállító hajó segítségével, ami Orebic és Korcula város között közlekedik. Dubrovnik a kempingtől 125 km-re található.

Cím: HR-20250 Orebić, Šetalište Kneza Domagoja 50
Telefon: +385 (0)20 713 348
Fax: +385 (0)20 713 348
E-mail:
rezervacije@kamp-trstenica.com
Web:
www.kamp-trstenica.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük