Strasko kemping

A négycsillagos Strasko kemping tölgyfaerdő, fenyő- és olajfák között fekszik Pag-szigeten, kb. 1 km-re Novalja város központjától.

Ez a nagy és kényelmes kemping 6500 fő befogadására alkalmas és egy széles, 2 km hosszú strand tartozik hozzá. A szállások egyharmada nudisták számára van fenntartva. A parcellák mérete 100 és 140 m2 és minden kényelmi felszereléssel el vannak látva, amit az ADAC is nagyra értékel. A kemping egyéb díjakat is nyert, többek közt a Tourist Flowers minőségi díját a Horvát Turista Egyesülettől.

Sportolási lehetőségként rendelkezésre áll 9 salakos és 12 kemény borítású teniszpálya, strandröplabda, bowling, tollaslabda és sakk. A fiatalabbak számára a kemping csapatának szervezésében művészeti és zenei programok, horvát nyelvleckék, úszósikola, mini klub és mini disco kínálnak kikapcsolódási lehetőséget. A kemping területén étterem és pizzéria, valamint két jól felszerelt bolt is működik. A kemping közelében fekszik Novalja város, ahol a vendégek ellátogatnak a híres horvát Ibizára, a Zrce strandra.

Cím: HR-53291 Novalja, Trg Loža 1
Telefon: +385 (0)53 661 226
Fax: +385 (0)53 661 225
E-mail:
strasko@hadria.biz
Web:
www.kampstrasko.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük