Solaris nudista kemping

A háromcsillagos Solaris kemping Tar Vabriga városában található, 12 km-re Porec-től, az Isztriai félszgieten és egyike a régió legnépszerűbb nudista kempingjeinek.

Az elmúlt néhány évben a Lanterna-félszigeten az azonos nevű nudista komplexum részét képező Solaris kemping számos ADAC Yellow Board díjat nyert.

Az erdős vidéken több apartman és pavilon várja a vendégeket, a parcellák többsége árnyékos és tágas területen fekszik a tenger mellett. A vendégek rendelkezésére áll a 2,5 km hosszú, nagyrészt sziklás partvonal, amit számos, füves és aprókavicsos öböl, valamint fallal körülvett napozóterület tarkít.

A kempingben a gyerekeket szórakoztató programok várják, valamint számos sportolási lehetőség van, a vízisport központban szörfözésre, vitorlázásra, búvárkodásra nyílik lehetőség, emellett 8 teniszpálya, egy minigolf pálya, asztalitenisz, egy kültéri úszómedence és egyéb létesítmények állnak a vendégek rendelkezésére.

Esti szórakozásként folklór műsorok, táncos partyk és rendezvények gondoskodnak az önfeledt kikapcsolódásról, a kemping éttermében pedig helyi és a régióra jellemző ételeket lehet kóstolni.

Cím: HR-52465 Tar / Vabriga, Solaris 1
Telefon: +385 (0)52 465 010
Fax: +385 (0)52 423 073
E-mail:
camping@valamar.com
Web:
www.camping-adriatic.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük