Miran kemping

A Miran kemping az észak-dalmát város, Pirovac központjától 1 km-re található, nagyon jó közlekedési összeköttetésben a Zágráb-Split autópályával.

Egy részben teraszos, részben fákkal szegélyezett területen, az azonos nevű hotel mellett alakították ki a Miran kempinget. Összesen 450 fő számára van szálláslehetőség, a kempingnek saját kavicsos strandja van, ami a gyerekek számára is ideális. A tinédzserek a kemping nyári diszkójában, a Poratban szórakozthatnak, valamint a kemping területén bolt, mosoda és egy kis csónakkikötő is található.

A kemping melletti Miran Hotel étteremmel, aperitif bárral, kávézóval várja a vendégeket, a strandon pedig kulturális és zenei programokat szerveznek, valamint hagyományos módon elkészült ételeket kínálnak a nyaralóknak. Számos sportolási lehetőség is van, mint tenisz, asztalitenisz, strandröplabda, szabadtéri sakk, szörfözés, vitorlázás, horgászás.

Szervezett kirándulásokat indítanak a közeli Krka, Kornati és Paklenica Nemzeti Parkba. Pirovac gazdag kutlurális életéről és nyári zenei rendezvényeiről ismert, Sibenik pedig 23 km-re található.

Cím: HR-22213 Pirovac, Zagrebačka b.b.
Telefon: +385 (0)22 466 803
Fax: +385 (0)22 467 022
E-mail:
sales@rivijera.hr
Web:
www.rivijera.hr

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük