Medulin kemping

Maximum 3.300 fős befogadóképességével a Medulin kemping Medulin városában helyezkedik el, csupán 10 km-re Pulatól, az Isztria legnagyobb városától.

A kemping két félszigeten fekszik, melyeket egy keskeny, buja mediterrán zöld növényzettel borított földnyelv kapcsol össze. Számos apró öböl és homokos strand vezet le a tengerhez, festői hátteret nyújtva a vidéknek.

A Medulin kemping 60-120 m2 között parcellákkal, számos étteremmel és bárral, snack bárral és pizzériával, mozgássérültek számára kialakított mosdókkal, mosogatáshoz alkalmas hellyel, zuhanyzókkal, élelmiszerbolttal és pénzváltó irodával várja a vendégeket.

A gyerekeket a vízicsúszda és szervezett programok szórakoztatják, míg a felnőttek aktívan kapcsolódhatnak ki a közelben található kerékpáros- és gyalogos útvonalak, valamint az Arenaturist sport centrum révén. A centrum programjai között szerepel az Artur club, mely minden reggel gyerekeknek és felnőtteknek szóló kocogással, areobikkal és tornagyakorlatokkal indítja a napot. A sporttevékenység és a szabadidős kikapcsolódás délután is folytatódik.

Cím: HR-52203 Medulin, Osipovica 30
Telefon: +385 (0)52 572 801
Fax: +385 (0)52 576 042
E-mail:
acmedulin@arenaturist.hr
Web:
www.arenacamps.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük