Kozarica kemping

A háromcsillagos Kozarica kemping egy dombos területen található egy fenőyerdőben, közvetlenül a tengernél, csupán 10 percnyi sétára a népszerű turistacélpont, Pakostane központjától, Zadar és Sibenik között. A kemping Horvátország Egyik Legjobb Kempingjei között szerepel.

A tengerrel és a Vrana-tóval körbevéve, a kemping strandja részben sziklás, részben aprókavicsos. A kempingben 1350 fő talál szálláshelyet, melyek között mobilházak és légkondicionált apartmanok is várják a nyaralókat.

A szolgáltatások között szupermarket, kávézó, snack bar és internet hozzáférés, valamint felújított vizesblokkok szerepelnek.

A kikapcsolódást a gyermekeknek a játszótér biztosítja, míg a felnőttek különböző sportolási lehetőségeket vehetnek igénybe, mint a szörfiskola, búvároktatás, srandröplabda, valamint lehetőség van kerékpár és csónak bérlésre is.

Az esti szórakoztató programok a tinédzsereknek és a felnőtteknek szólnak, még több kikapcsolódási lehetőséget a 36 km-re lévő Zadarban és a 41 km-re lévő Sibenikben találnak a nyaralók.

Cím: HR-23211 Pakoštane, Brune Bušića b.b.
Telefon: +385 (0)23 381 070
Fax: +385 (0)23 381 068
E-mail:
kozarica@adria-more.hr
Web:
www.adria-more.hr

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük