Kito kemping

Brac-szigeten a legnagyobb kemping a háromcsillagos Kito, mely 100 vendéget tud fogadni. 300 m-re a tengertől és 400 m-re Bol központjától található a Kito kegmping, melynek éttermében a nemzetközi és a szigeten hagyományos specialitásokat dalmát hangulatban fogyaszthatják a nyaralók.

A kemping vendégei hűtőszerkényekkel és tűzhelyekkel felszerelt konyhákat használhatnak, mosógép és internet hozzáférés is biztosított. A kemping területén belül játszótér, csónak, motor és kerékpár kölcsönzési lehetőség is van. A sportolási lehetőségek között a tenisz, a strandröplabda, a szörf- és búvároktatás is szerepel. A vidék felfedzéséhez hajókirándulásokat rendszeresen szerveznek, emellett a vendégek kellemes sétákat tehetnek vagy kocoghatnak a környéken. A legközelebbi kisbolt 100 m-re található a kempingtől, zöldségeket, gyümölcsöket 200 m-re lehet vásárolni.

Brac szigeten mindenképp érdemes kirándulásokat tenni, a legszebb adriai strandok, mint a Zlatni Rat, az Aranyszarv, közel találhatók a kempinghez.

Cím: HR-21420 Bol, Bračke ceste b.b.
Telefon: +385 (0)21 635 551
Fax: +385 (0)21 635 551
E-mail:
kamp_kito@inet.hr
Web:
www.camping-brac.hr

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük