Indije kemping

Az Indije kemping egy kis félszigeten fekszik 7 km-re délre az Isztria legnagyobb városától, Pulatól, Banjole közelében. A békés kemping 1500 főt tud fogadni teraszos, a tengerhez leereszkedő területén, mely csaknem eléri a Fratarski-szigetre és a Hotel Histriara néző kis öblöket és strandokat. A kemping területének felét érintetlen erdők borítják, melyek kiváló terepet nyújtanaka a kocogáshoz.

A kemping területén két étterem, egy szupermarket, egy újságosstand, pénzváltó, mozgáskorlátozottak számára kialakított WC-k és egy vasalóval felszerelt mosóhelyiség szolgálja a vendégek kényelmét.

A kikapcsolódáshoz a nyaralók igénybe vehetik a kemping strandját, mely részben sziklás, részben kavicsos, a gyerekeket játszótér várja, lehetőség van kerékpár, csónak és vízibicikli kölcsönzésre, valamint búvárleckéket is vehetünk. A kemping környékén számos sétaösvény és kerékpárútvonal található.

Az Indije kempingben az Arenaturist szórakoztató klub, az Artur Club biztosít kitűnő programokat felnőtteknek és gyermekeknek.

Cím: HR-52100 Pula / Banjole, Indije 96
Telefon: +385 (0)52 573 066
Fax: +385 (0)52 573 274
E-mail:
acindije@arenaturist.hr
Web:
www.arenacamps.com

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük