Bijar kemping

A Bijar kempinget egy kicsi és erdős terülten alakították ki az azonos nevű kikötőnél, csupán 500 m-re Osor történelmi belvárosától, Cres-szigeten. A kemping lakóautók számára éppoly ideális, mint sátrazóknak. Összesen 750 vendéget tud fogadni.

Az egyik pozitívum, mely megkülönbözteti a Bija kempinget a többitől, hogy környezetbarát szennyvízkezelő rendszert használnak. Részben ennek köszönhetően nyerte el az olasz szaklap, az Il Campeggio Italiano által szervezett verseny második helyezését.

A kempingnek 49 parcellája van, melyek mérete 65-110 m2 között váltakozik. Elektromosság, víz és szennyvízhálózat van kiépítve, akárcsak a nem parcellázott részeken. A kempinghez 100 m hosszú kavicsos strand és 500 m hosszú sziklás strand tartozik. Található itt egy étterem, valamint egy jól felszerelt bolt, a nagyobb bevásárlásokhoz pedig érdemes elmenni a 4 km-re található Nerezine városába. A Bijar kempingben játszótér, strandröplabda és kosárlabad pálya várja a vendégeket, a közeli Osor városában pedig számos kerékpáros- és túraútvonal is található.

Cím: HR-51542 Osor (Cres), Osor b.b.
Telefon: +385 (0)51 237 147
Fax: +385 (0)51 237 027
E-mail:
info@camp-bijar.com
Web:
www.camp-bijar.com

Egy hozzászólás Bijar kemping

 1. ványi zsolt

  T. cím
  Szeretnék lakókocsit bérelni Julius 23-30ig kérem küldjön árajánlatott.
  mindegy melyik campingbe

  Köszönettel Ványi zsolt

  19 jún 2016 - Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük