Adriatic kemping

Az Adriatic kemping egy négycsillagos, családi kemping, melyet több mint 40 évvel ezelőtt alapítottak. Azóta számos elismeréssel jutalmazták minőségi szolgáltatásai és tisztasága révén. A kemping a Peljesac-félszigeten található, Mokala kisvárosban, 4 km-re Orebic-től, a dubrovniki régióban, Korcula-szigettel szemközt.

Az évszázados fenyők és olajfák árnyékában található Adriai kemping egy teraszos, partra lejtő területén fekszik, ahonnan lépcsős út vezet az aprókavicsos strandra.

A 150 fő befogadására képes kempingben 40 parcella biztosítja a szálláslehetőséget. A kemping területének nagy része sátrazók számára van fenntartva, de néhány parcella a lakóautók számára is alkalmas. Korszerű vizesblokkok, sósvízű medence és egy gyermekmedence szolgálja a vendégek kényelmét.

A vízisportok széles skálája elérhető a kempingben, többek közt a banánozás és a vízisí is. A vendégek étkezhetnek a kemping éttermében, ahol hagyományos horvát ételeket és minőségi borokat szolgálnak fel, finom italokat a tengerparti bárban is kínálnak a nyaralóknak.

Cím: HR-20250 Orebić, Mokalo 6
Telefon: +385 (0)20 713 420
Fax: +385 (0)20 713 420
E-mail:
info@adriatic-mikulic.hr
Web:
www.adriatic-mikulic.hr

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük