Galeb kemping

Horvátország egyik legjobb kempingje, a háromcsillagos Galeb kemping 21 km-re dél-keletre Splittől, Dalmáciában fekszik. A kemping Omisban található, a Cetina-folyó torkolatásán és összesen 1400 fő befogadására alkalmas. Mobilházak széles választékát kínálja a turistáknak, melyeknek fele a kemping 300 m hosszú strandján áll.

A szabadidős létesítmények között szerepel egy műfüves futtballpálya, világítással felszerelt teniszpálya az éjszakai játszmákhoz, kosárlabda-, strandröplabda- és kézilabda pálya. A legkisebbeket a játszótér és a mini klub, úszóiskola és esti szórakoztató programok várják. A felnőttek aerobic órákon, vízi aerobicon és különböző edzéseken vehetnek részt.

A kemping strandján saját étterem működik, amely teljes- vagy félpanziós szolgáltatást nyújt vagy csak reggelit a vendégek igényei szerint.

Számos kirándulási lehetőség kínálkozik, melyet a kemping csapata szervez, többek közt a Cetina-folyó való raftingolást is kipróbálhatják a nyaralók.

Cím: HR-21310 Omiš, Vukovarska 7
Telefon: +385 (0)21 864 430
Fax: +385 (0)21 864 430
E-mail:
camping@galeb.hr
Web:
www.kamp.galeb.hr

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>