Colone kemping

Pula és Rovinj között, Bale középkori városának közelében fekszik a Colone kemping, mely 5 km hosszú, aprókavicsos és sziklás stranddal büszkélkedhet, ahol eredeti dinoszaurusz lábnyom is látható.

A kempingben 2000 vendég számára van férőhely. 124 nagy parcellája 100 m2-es. A kemping szolgáltatásai között széles kínálatát találjuk a mobil házaknak, melyeknek többsége 24 m2 alapterületű.

Változatos esti szórakoztató programok várják a nyaralókat, köztük karaoke- és szépségversenyek, nőknek és férfiaknak is. A fiatalabb kempingezők birtokba vehetik a játszóteret, míg az idősebbek kikapcsolódásáról a sport- és szabadidős lehetőségek gondoskodnak, mint az asztalitenisz, a strandröplabda és a kosárlabda.

Egyéb létesítményeket is találunk a kemping területén, éttermet, bárt és kisboltot. Újításként vezették be a félpanzió vagy teljes panzió lehetőségét, kihasználva ezzel a Bale városában, valamint a kemping területén található étterem adottságait.

Pula 20 km-re, Rovinj csupán 13-km-re fekszik Bale városától.

Cím: HR-52211 Bale, Longher b.b.
Telefon: +385 (0)52 824 338
Fax: +385 (0)52 824 382
E-mail:
monperin@pu.t-com.hr
Web:
www.camping-monperin.hr

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>