Bor kemping

A háromcsillagos Bor kemping Krk-szigeten található. Krk városban, kevesebb mint 10 percnyire a parttól, közel a városközponthoz, de elég távol a legnyüzsgőbb negyedektől. Régi, száraz kőfelakkal, olajfákkal és fenyőkkel övezve a Bor kemping területét a mediterrán vidékek kellemes illatai lengik be.

A kemping parcellái fák alatt lettek kialakítva, így legalább részben árnyékosak és 300 vendégnek biztosítanak szállást. A kemping 1985 óta működik, de a létesítmények korszerűek. Éttermében a sziget specialitásainak teljes skáláját találjuk, a borospincében helyi tradíciók alapján készített ű vörös- és fehérborokat kóstolhatnak a nyaralók. A kisboltban minden szükséges cikk megtalálható.

500 m-en belül a kemping vendégei hírlapárust, találnak, míg távolabb, Krk város központjában számos nyári szórakoztató programon és kulturális eseményen vehetnek részt.

Cím: HR-51500 Krk, Crikvenička b.b.
Telefon: +385 (0)51 221 581
Fax: +385 (0)51 222 429
E-mail:
info@camp-bor.hr
Web:
www.camp-bor.hr

Egy hozzászólás Bor kemping

  1. Azűcs-Buzási Ágota

    Tisztelt Cím

    3 gyermek és 2 felnőtt számára mennyibe kerülne egy napra a sátorhely autóbeállóval?
    Köszönööm

    29 jún 2014 - Reply

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>